Tuotteet

Hihnat

Hihnat

Kaikissa hihnoissa on kiinteä pussi koirankakkapusseille. Näin pussit eivät unohdu kotiin, vaikka olisitkin liikkeellä eri vaatteissa kuin yleensä. Hinojen molemmat puolet ovat heijastinnauhaa, joten ne näkyvät todella hyvin pimeälläkin. Hihnoissa on kaksi leveyttä (1 cm ja 2 cm) ja pituutta (2,20 m ja 3 m). Hihnojen kädensija on pehmustettu ja siksi mukava pitää kädessä. Pehmusteiden väritys on sama kuin valjaitten, joustavan talutinpalan ja pantojen. Pienimmille koirille on myös 1 cm leveä 3 metriä pitkä yhdistelmä, jossa on jousto-osuus kiinteästi liitettynä varsinaiseen hihnaan. Kaikki hihnat kestävät 30°C konepesun.


Pannat

Pannat

Pantoja on kolmea leveys-sarjaa koiran koon mukaan. Pannat ovat leveitä, puolikiristyviä eivätkä siis puristu niskanikamien väliin aiheuttaen vaurioita. Pannoissamme on leveyksiä aina 7 cm asti. Kaikki pannat ovat kauttaaltaan pehmustettuja, joten ne eivät purista koiran kaulaa/niskaa kipeästi. Pehmusteet myös estävät lukkojen painumisen koiran ihoa/turkkia vasten. Kaikissa pannoissa on kauttaaltaan heijastinnauhat, joten koirasi näkyy pimeälläkin.

Kaikki pantamme kestävät 30°C konepesun.

Saatavilla olevat värit: sininen, punainen ja musta.


Talutinpalat

Talutinpalat

Joustava talutinpala kiinnitetään valjaitten/pannan ja hihnan/flexin väliin pehmentämään vedosta/nykäisystä kaulaan aiheutuvaa painetta. Joustava talutinpala on loistava apu opetettaessa koiraa kulkemaan nätisti hihnassa. Joustava talutinpala venyy ihmisen/koiran vetäessä ja vähentää näin vetämisen aiheuttamaa kipua/vaurioiden syntymistä niin koiran niskaan/kaulaan kuin ihmisen käteenkin. Joustavia talutinpaloja on eri vahvuuksia, joista jokaiselle koiralle löytyy sopiva. Joustavaa talutinpalaa voidaan käyttää myös pihalla kiinni olevien koirien hihnan jatkona vähentämään kaula- ja/tai niskavaurioita. Lisäksi talutinpalaa voidaan käyttää autossa turvavarusteena esim. Happy Dog -valjaiden kanssa kiinnitettynä turvavyöhön. 

Joustava talutinpala kestää 30°C konepesun.

Saatavilla olevat värit: sininen, punainen ja musta.


Valjaat

Valjaat

Valjaiden vetopiste ei nouse koiran kaulaan vaan kohdistuu rintaluun päälle ja pysyy siinä. Näin vetokaan ei aiheuta koiralle kipua ja säästytään monilta kaulan ja niskan alueen vammoilta. Happy Dog -valjaat muodostuvat kolmesta eri osasta; osien kokoa vaihtelemalla jokainen koira saa oikein istuvat valjaat. Valjaiden rintapala ja vatsapalayhdistäminen (nk. Y-valjaat) estää koiraa karkaamasta valjaista. Valjaita ei pujoteta koiran pään yli, joten niiden pukeminen ei aiheuta koiralle turhaa stressiä. Valjaat ovat pehmustetut eivätkä lukot hierrä koiran ihoa/turkkia. Kaikissa osissa on heijastava nauha, joten koira näkyy myös pimeässä.

"Mittatilausvaljaat" on aina tyylikäs varuste ja muutkin tietävät, että koirasi hyvinvointi on sinulle tärkeää.

Valjaat kestävät 30°C konepesun. Saatavilla olevat värit: sininen, punainen ja musta.

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5