Käyttäytymis- ja ongelmakoiraneuvonta

APUA ARKIELÄMÄN TAITOIHIN

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan ryhmäkursseillemme, voit myös varata meiltä yksityisopetusta arkielämän taitoihin pennun tai aikuisen koiran kanssa.

Yksityisopetus suunnitellaan aina juuri sinun ja koirasi tarpeiden mukaan. Yksityisopetusta on tarjolla suomen lisäksi myös på svenska, in english sekä viittomakielellä.

Rakkaiden Haukkujen lähestyminen ongelmien hoitamisessa perustuu ongelman syiden etsimiseen ei oireiden hoitamiseen. Vain hoitamalla ongelman syitä päästään hyviin pysyviin tuloksiin.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos koira esim. haukkuu selvitämme aina syyn MIKSI koira haukkuu (esim. koira pelkää) ja saatuamme selville, että syy on pelko hoidamme pelkoa ja haukkuminen (oire) poistuu. Hoitaessamme ongelmakäyttäytymistä emme koskaan käytä pakotteita, pelkoa, alistamista. Ongelmat hoidetaan ja harjoitukset tehdään aina koiralähtöisesti siten, että koiralla on hyvä olla.

Ongelmien hoitoa tehdään joko kotikäynteinä tai jossain muualla riippuen ongelmasta. Valitsemme aina ko. tapauksessa parhaiten toimivan paikan tapaamisiin.

Kaikki käyttäytymisneuvojamme ja ongelmakoirakouluttajamme ovat suorittaneet vähintään Rakkaiden Haukkujen ja Dog-Oriented Instituten Ongelmakoirakouluttajan tutkinnon. Lisäksi monella heistä on myös muita tutkintoja takanaan. Kaikilla heillä on kokemusta kaikenlaisista ongelmista ja niiden hoitamisesta. Kaikki he ovat koiralähtöisiä ja heidät voi turvallisin mielin kutsua avuksi jos koiran ongelmakäyttäytyminen häiritsee elämää.

Käyttäytymisneuvontaa ja ongelmakoirakoulutusta on tarjolla suomen kielen lisäksi myös på svenska, in english sekä viittomakielellä.

YKSITYISOPETUKSEN HINNOITTELU

Yksityiskäyntikerta (1,5-3 tuntia) opistomme tiloissa maksaa 130 euroa ja muissa paikoissa 130 euroa + km-korvaukset. Useimmiten teemme siis kotikäyntejä!

Halutessasi lisätietoja yksityisopetuksestamme tai varata ajan live-tapaamisen niin otappa yhteyttä raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109.

NETTI- JA PUHELINNEUVONTA

Jos sinun on ongelmallista päästä kurssille tai varata normaalia yksityistuntia, annamme myös netti- ja puhelinneuvontaa. Netti- ja puhelinneuvonnan hinta on 70 euroa/tunti myös taustatyönä tehtävät ongelmankartoitukset ja suunnitelmat veloitetaan.

Lisätietoja netti ja puhelinneuvonnasta: raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109.

Netti ja puhelinneuvonnan voit tilata alla olevasta osto-osiosta.


 

Käyttäytymisneuvonta netissä tai puhelimessa

Käyttäytymisneuvonta netissä tai puhelimessa

Käyttäytymisneuvonta netissä ja puhelimessa toimii ihan samoin kun live-neuvonnat. Saadaksemme asioista oikean kuvan paikalla näkemisen tilalla käytämme videoita. Näin pystymme ohjaamaan ja antamaan yhtä hyviä ohjeita kuin normaalilla yksityiskäynnillä.

Lue lisää..

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5