Koira-alasta ammatti

Rakkaiden Haukkujen ja Dog-Oriented Instituten ammattilaiskoulutukset on tarkoitettu niille, jotka näkevät itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä koirien kanssa. Tai niille, jotka jo työskentelevät koirien kanssa mutta haluavat uutta näkemystä ja uusia taitoja helpottamaan työtään.

Ammattilaiskoulutus on myös niille, jotka haluavat parhaan osaamisen omien koirien kanssa.

Ammattilaistutkintomme – Koulutusohjaajakoulutus (KKOK) ja Ongelmakoirakouluttajan koulutus (OKKK) – on suunniteltu niin, että valmistuttuasi sinulla on osaamista lähteä todella tekemään töitä koirien kanssa.

Rakkaiden Haukkujen ja Dog-Oriented Instituten ammattilaiskoulutusten suorittaminen luetaan hyväksi useissa oppilaitoksissa jos haluat lähteä suorittamaan Eläintenkouluttajan virallista tutkintoa. Koulutuksemme ovat myös olleet apuna ko. koulutukseen pääsyyn. Monet ovat myös suorittaneet koulutustemme jälkeen tutkinnon yksityisesti.

Koulutuksemme ovat myös kansainvälisesti arvostettuja – kumpaakin koulutusta on vedetty myöskin ulkomailla mm. Hollannissa ja Puolassa. Jos haluat suorittaa koulutukset englanniksi niin ota yhteyttä:-)

Kysy lisää raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109


Koulutusohjaajakoulutus

Koulutusohjaajakoulutus

Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

Koulutusohjaajakoulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen.

Lue lisää..

Ongelmakoirakouluttajan - ja käyttäytymisneuvojan koulutus

Ongelmakoirakouluttajan - ja käyttäytymisneuvojan koulutus

Koulutuksen sisältö

Ongelmakoirakouluttajan koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Lue lisää..

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5