Koulutusohjaajakoulutus

Koulutuksen sisältö Suomessa ja ulkomailla

Koulutusohjaajakoulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö koirien kanssa ja itsesuunniteltujen omien kurssien vetäminen.

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita

Koiran alkuperä ja koira eläimenä / Hyvä johtajuus on vanhemmuutta / Oman kehon käyttö koulutuksessa / Kurssien suunnittelu ja käytännön osaamisen näyttö / Rauhoittavat signaalit / Rotutietoutta / Virikkeistäminen / Koiran oppiminen / Ihmisten kouluttaminen / Onnistuneen oppimisen osa-alueet / Koiran stressikäyttäytyminen ja paljon muuta.

Erilaiset opiskelutavat

Koulutuksen voi suorittaa Intensiiviopiskeluna, Viikonloppuopiskeluna (7 x la + su) tai verkkokoulutuksena (20 live webinaaria). Koulutuksen voi suorittaa suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, missä koulutusta suorittaa. 

Lisäksi koulutuksen voi suorittaa OPISKELE LOMALLA -tyyppisesti ESPANJASSA. Koulutuksessa opiskellaan 10 päivää ja Espanjassa ollaan vähintään 13 päivää. Opiskelun lomassa pidetään muutama vapaa päivä ettei koulutus käy liian rankaksi. Lisäksi opiskellaan kaksi viikonloppua Suomessa. Suomessa suoritetaan osa käytännön harjoituksista koirien kanssa ja vedetään lopputyökurssit ja käytännön näytöt. Tämä koulutus on intensiivikoulutus ja ryhmät ovat pienet (max 6 osallistujaa). Koulutuksen hinta ei sisällä matkakuluja eikä majoitusta. Majoitukseen on mahdollisuus koulutuspaikassa kolmen hengen huoneissa ja majoituksen hinta on 25 euroa/hlö. Majoitus sisältää aamiaisen. Tämän koulutuksen kieli on suomi. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta Espanjassa otappa yhteyttä  tai +358 50 504 2109 / +34 661 665 274.

Jos haluat osallistua englannin kieliseen koulutukseen Suomessa tai muualla Euroopassa niin koulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh +358 50 504 2109

Opiskelun opintopisteet

Opiskelun kokonaisopintopisteet ovat 9.

Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

Koulutuksen vetäjät

Koulutuksen vetäjinä toimivat Rakkailta Haukuilta ja Dog-Oriented Institutista mm. Raili Halme, Sofia Bergman ja Helena Männis. Lisäksi käytämme tarpeen mukaan eri alojen osaajia luennoimassa.

Opiskelun maksaminen ja hinnat

Koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 2.100 euroa. Maksun voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa kuukausierissä. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.

Viikonloppukoulutuksen hinta erissä ja se määräytyy koulutuksen pituuden mukaan. Intensiivikoulutuksen kokonaishinta jaetaan osiin tapaamiskertojen mukaan. Verkkokoulutuksen kokonaishinta on sama kuin muidenkin koulutusten ja siinä saa saman osamisen kuin muistakin koulutuksista. Myöskin verkkokurssin voi maksaa kuukausierissä ja se on 210 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku.

Muitakin maksusuunnitelmia voidaan tehdä mutta niistä pitää sopia etukäteen. Jos haluat erikoismaksujärjestelyjä ota yhteyttä raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109.

Kela ei automaattisesti katso koulutuksemme kuuluvan heidän korvattaviin koulutuksiinsa mutta, jotkut ovat kuitenkin saaneet sieltä avustusta. Avustuksia on saatu monista muistakin instansseista.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppu-opiskelussa aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Peruutusehdot

Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et peruuta sitoudut suorittamaan ja maksamaan koulutuksen vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee pääset suorittamaan keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään. 

• Lisätietoja ja ilmoittautumiset: raili(at)rakkaathaukut.fi

Seuraavat alkavat koulutukset Suomessa:

Ilmoittaudu alta löytyvien kurssi-ilmoittautumisten kautta. Lisätietoja koulutuksista raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109.

Alla olevien koulutusten lisäksi muillakin alueilla Suomessa voidaan ko. koulutus järjestää jos löytyy riittävästi osallistujia ja joku sen ko. paikkakunnalla organisoi. Kiitokseksi järjestämisestä organisoija saa osallistua koulutukseen ilmaiseksi. Kysy lisää raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109.

 

Lisätietoja kaikista koulutuksista raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109.

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5