DOBO

DOBO on suunniteltu kasvattamaan sekä omistajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

DOBO-harjoitukset tehdään pääasiassa tasapainotyynyillä ja ovaalinmuotoisilla DOBO-palloilla. Lajissa on kolmenlaisia liikkeitä: Koiran tekemiä, omistajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Liikkeet sopivat kaiken kuntoisille ja kokoisille koirille ja omistajille.

DOBOn suurin hyöty on syvien lihasten ja tasapainon kehittyminen. Harjoitukset kehittävät myös koiran ja omistajan keskittymiskykyä, ketteryyttä ja kehonhallintaa. Venytykset poistavat mahdollisia lihasjännityksiä ja tekevät lihaksista elastisemmat. Yhdessä harjoittelu tukee ja parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Kurssille voi osallistua kaikki yli vuoden ikäiset koirat.

Mikäli koirallasi on jokin rakenteellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä, fysioterapeuttia tai osteopaattia ennen DOBO-harjoittelun aloittamista.

Kurssi toteutetaan koiralähtöisesti Helsingin Töölössä osoitteessa Tunturikatu 4. Kurssilla on tarvittavat varusteet koirille ja ohjaajille. Vetäjänä toimii DOBO-kouluttaja Emilia Giss.

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5