Yritys

Rakkaat haukut

Rakkaat haukut

Rakkaat Haukut on perustettu 2001 ja se on osuuskuntamuotoinen yritys (Y-tunnus 174 4151-5), jonka päätavoitteena on koirien hyvinvoinnin parantaminen opetus- ja kurssitoiminnan kautta. Myymme myös suunnittelemiamme koirien hyvinvointia parantavia Happy Dog -tuotteita.

Rakkaiden Haukkujen perustajäsenistä Raili Halme ja Heikki Lindqvist toimivat edelleen aktiivisesti yrityksen toiminnassa.

Koiralähtöisyys

Kaikki toimintamme on koiralähtöistä ja etenemme aina koirien ehdoilla. Otamme huomioon koiran eläimenä ja huomioimme myös koiran luonnonmukaiset tarpeet kaikessa toiminnassamme. Emme koskaan käytä rangaistuksia tai pelottelua. Vain palkitsemalla ja hyviä kokemuksia koiralle antavilla keinoilla pääsee pysyviin tuloksiin ja silloin koirallakin on mahdollisuus onnelliseen elämään.


PDTEn täysjäsen

PDTEn täysjäsen

Rakkaat Haukut on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. PDTE on Turid Rugaasin perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on

  • Kehittää ja laajentaa ymmärrystämme siitä, kuinka koira näkee maailman ja kuinka koirat kommunikoivat keskenään ja ihmisen kanssa
  • Luoda parempi ymmärrys keinoista, joilla voimme kehittää luottamuksellista suhdetta koirien ja ihmisten välillä, ja hyödyntää uusimpia tieteellisiä tutkimuksia käytännössä ja parantaa yhteiselämäämme.

PDTE:ssä on jäseniä 16 eri Euroopan maasta. Mukana on eläinlääkäreitä, koirien koulutusohjaajia, ongelmakoirakouluttajia, tutkijoita, terapiakoirakouluttajia, kennelien pitäjiä, eläinkauppojen hoitajia yms. Kaikkien yhteinen tavoite on koirien kokonais-valtainen hyvinvointi sekä ihmisen ja koiran yhteiselon parantaminen.

Noudatettavat eettiset ohjeet

Rakkaat Haukut noudattaa PDTE:n luomia Euroopan laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Rakkaat Haukut noudattaa myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Tervetuloa mukaan koiralähtöiseen toimintaamme!
Yhteystiedot
raili(at)rakkaathaukut.fi tai 050 504 2109

Koiraopistomme päätoimipaikka on Helsingissä osoitteessa Tunturikatu 4, 00100 Helsinki. Järjestämme toimintaa myös muualla Suomessa ja Euroopassa.

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5