PDTEn täysjäsen

Rakkaat Haukut on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. PDTE on Turid Rugaasin perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on

  • Kehittää ja laajentaa ymmärrystämme siitä, kuinka koira näkee maailman ja kuinka koirat kommunikoivat keskenään ja ihmisen kanssa
  • Luoda parempi ymmärrys keinoista, joilla voimme kehittää luottamuksellista suhdetta koirien ja ihmisten välillä, ja hyödyntää uusimpia tieteellisiä tutkimuksia käytännössä ja parantaa yhteiselämäämme.

PDTE:ssä on jäseniä 16 eri Euroopan maasta. Mukana on eläinlääkäreitä, koirien koulutusohjaajia, ongelmakoirakouluttajia, tutkijoita, terapiakoirakouluttajia, kennelien pitäjiä, eläinkauppojen hoitajia yms. Kaikkien yhteinen tavoite on koirien kokonais-valtainen hyvinvointi sekä ihmisen ja koiran yhteiselon parantaminen.

Noudatettavat eettiset ohjeet

Rakkaat Haukut noudattaa PDTE:n luomia Euroopan laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Rakkaat Haukut noudattaa myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Tervetuloa mukaan koiralähtöiseen toimintaamme!
Yhteystiedot
raili(at)rakkaathaukut.fi tai 050 504 2109

Koiraopistomme päätoimipaikka on Helsingissä osoitteessa Tunturikatu 4, 00100 Helsinki. Järjestämme toimintaa myös muualla Suomessa ja Euroopassa.

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5